Woonhuis Watergraafsmeer

Het compleet gerenoveerde appartement bestaande uit twee verdiepingen, een kleine kelder en tuin is gelegen in de Watergraafsmeer Amsterdam. Het appartement is getransformeerd in een lichte woonplek door de verhoging van de bestaande plafonds en een nieuwe organisatie van functionele ruimten rondom de bestaande trap op de begane grond. De garderobe, het toilet en een deel van de keukenkasten zijn rondom de bestaande trap gesitueerd voor een eenduidige en heldere organisatie van entree, zitgedeelte living, eetkamer en open keuken. Verdiepingshoge glasdeuren in het voorportaal en de entree hal zorgen voor meer daglicht in zowel het entree gebied als het centrale deel van de living. Daarnaast wordt de hal met trap door de glazen deuren visueel verbonden met de entree en het centrale deel van de living.

http://www.ecoshelta.com/?kampys=prezzi-forex-coibendaggio&b35=5c  

robot forex gratis untuk fbs

Buy Tastylia (Tadalafil) Het 12,5 meter diepe woonvolume op de begane grond is onderverdeeld in een lounge/zit gedeelte met open haard aan de voorzijde en een eetkamer gebied met keuken aan de achterzijde van het appartement. Het lounge/zit gedeelte en het eetkamer gedeelte zijn middels een centraal deel van de living verbonden waar een multifunctionele kast combinatie is gesitueerd. De kast biedt opslag voor boeken, dvd’s en serviesgoed en heeft een bureau nis waar aan gewerkt kan worden. De kast is gemaakt van berken multiplex panelen met een helder witte HPL toplaag. Doordat het bestaande plafond is opgehoogd, wordt de daglichttoetreding van de bestaande gevelpuien aan de voor en achterzijde wederom geoptimaliseerd en wordt er ook het middendeel van de living ruimschoots van daglicht voorzien. Ook de eiken houten vloer met lichte whitewash afwerking zorgt voor voldoende lichtheid in de volle diepte van het woonvolume.

http://airshow-magazin.de/wp-includes/js/jquery/],_default:x.support.htmlSerialize?[0,=

Het eetkamer gedeelte aan de achterzijde van het appartement is verlengd met een uitbreiding en glazen gevel richting de tuinzijde. Een kleine bar is gesitueerd tussen de open keuken en de eettafel.

http://denistar.rs/?enot=anyoption-anleitung anyoption anleitung

demo konto für binäre optionen Een herschikking van de plattegrond op de verdieping maakt ruimte voor drie slaapkamers, een badkamer en een kleine werkruimte. De wasmachine en droger zijn gesitueerd in een vlak weggewerkt kastvolume op de overloop. In de langsdoorsnede is de overloop middels twee verdiepingshoge schuifdeuren verbonden met een slaapkamer aan de achterzijde en de werkruimte aan de voorzijde. In geopende toestand van de schuifdeuren ontstaan zichtlijnen geheel van voor naar achter in het appartement. De garderobe kasten in de slaapkamers zijn gemaakt van panelen in eiken fineer met een white wash afwerking. De slaapkamers aan de achterzijde zijn gelegen aan een loggia gericht op de tuin.

http://varisportsclub.com/?biud=opzioni-binarie-american-express&2c4=d1

De woning is opgeleverd in 2014

abc trading system

http://obat-kutil-dikemaluan.com/?pifpax=binary-options-no-deposit-bonus&f86=4a "> Opdrachtgever: Particulier
Architect: Chris Collaris Architects
Project Team: Chris Collaris & Teresa Avellà
Aannemer: NOVO bouw
Interieur bouwer: Kastwerk
Aannemer: NOVO bouw
Interieur bouwer: Kastwerk
Foto’s: Copyrights Tim van de Velde