Villa V Bloemendaal

Villa V is gelegen in park Brederode, midden in het beschermde duingebied van Bloemendaal. Een duurzame woning van minimalistische opzet met respect voor mens en natuur. Villa V is de eerste villa die gebouwd werd in Park Brederode, een uniek woongebied waar de bestaande flora en fauna het voor het zeggen hebben. Het behouden van het omringende landschap was het belangrijkste uitgangspunt voor het ontwerp. Met zoveel mogelijk natuurlijke materialen bouwden we de villa op een duinhelling.

enter site  

 

click  

We bedachten een ontwerp waarbij de villa dankbaar gebruik kan maken van haar ligging op een duinhelling. Vanaf de straatzijde is de begane grond half in de glooiing van de heuvel opgenomen. Hierdoor worden binnen en buiten met elkaar verbonden en ontstaat er een spectaculaire woonbeleving aan de tuinzijde. We gebruikten gerecycled hout dat afkomstig is van een oud schip voor de ingang en de garage.

watch  

gq dating site  

De eerste verdieping torent boven de begane grond en het glooiende landschap uit. De noord- en zuidgevel bestaan uit grote schuivende glaspartijen en Frans eikenhout. De oost- en westgevel zijn opgebouwd uit verduurzaamd Waxedwood. Een groot dakraam in het midden van de woning laat daglicht in het hart van het huis binnenvallen.

binaries com  

source site  

De energieneutrale villa is voorzien van alle luxe en comfort. In de garage organiseerden we de technische ruimte waar de warmte-koudeopslag de bodem in gaat en de warmtepomp is geplaatst. Op het dak bedachten we een afwisselend patroon van mos-sedum beplanting en zonnepanelen om in het energiegebruik te voorzien. De woning heeft een efficiënte energiehuishouding door de gecombineerde toepassing van diverse duurzame energiebronnen.

see url  

http://www.4results.pl/?jioska=opcje-binarne-zarabiam&7fb=82  

Het gebruik van natuurlijke, minimalistische materialen hebben we samen met interieurontwerper i29 ook binnenshuis doorgezet. Met grote oppervlakten gefineerd multiplex hout worden de verschillende ruimtes in de villa met elkaar verbonden.

binäre optionen hütchen  

 

see  

De woning is opgeleverd in 2014.

follow link  

Opdrachtgever: Particulier
Architect: Architectenbureau Paul de Ruiter
Ontwerp: Paul de Ruiter & Chris Collaris
Constructie: Quinten R. Wildeboer.
Interieur ontwerp: i29 Interior Architects
Interieur uitvoering: Simon Sintenie
Aannemer: Scholz Groep, IJmuiden
Copyright beelden: Tim van de Velde, i29 en Peter Lipton

operazionibinari